Antena 3 CNN Actualitate Cel mai vârstnic membru UNPR a împlinit 100 de ani

Cel mai vârstnic membru UNPR a împlinit 100 de ani

Cel mai vârstnic membru UNPR a împlinit 100 de ani
Sursa foto: sursa: turdanews.net
26 Sep 2015   •   23:56

Pop Augustin, cel mai vârstnic membru al UNPR Turda, partid condus de viceprimarul Lucian Nemeș, a împlinit azi 100 de ani de existență. Cu această ocazie, liderul UNPR Turda, însoțit de câțiva membri ai organizației locale, i-au făcut o vizită pentru a-l felicita personal și pentru a-i duce un tort aniversar.

Născut în 26 septembrie 1915, în localitatea Panticeu din județul Cluj, Pop Augustin spune că n-a mai fost într-un spital și n-a mai avut probleme cu sănătatea din... 1939! UNPR-istul care a aniversat centenarul locuiește pe strada Amurgului (Mânzăriei) și este extrem de lucid, întreținându-se cu vizitatorii săi și povestindu-le un episod din încercata sa experiență din timpul celui de al doilea război mondial.

Pop Augustin le-a spus vizitatorilor săi că este bucuros că s-a înscris în UNPR, aproape de vârsta de 100 de ani.

Viceprimarul Lucian Nemeș, liderul UNPR Turda și co-președinte al organizației județene, i-a urat ”La Mulți Ani!” celui mai vârstinic membru al UNPR Turda, spunând că, foarte probabil, Pop Augustin este cel mai vârstnic membru de partid din România!

 

 
Dorința sărbătoritului a fost să-și trăiască zilele care le mai are cu sănătate și în pace, dorindu-le tuturor să aibă o viață liniștită. ”Eu iubesc partidul ăsta și chiar dacă nu pot face altceva, măcar aduc o vorbă bună”, a spus Pop Augustin.

Vezi mai jos un scurt rezumat video al acestui eveniment special, dar și câteva fotografii (capturi video), realizate la aniversarea celor 100 de ani ai celui mai vârstnic UNPR-ist turdean.

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close