Antena 3 CNN Actualitate Cerere în căsătorie, la cinematograf: Un cuplu din Bucureşti s-a logodit în timpul filmului "Propunerea" (VIDEO)

Cerere în căsătorie, la cinematograf: Un cuplu din Bucureşti s-a logodit în timpul filmului "Propunerea" (VIDEO)

Cerere în căsătorie, la cinematograf: Un cuplu din Bucureşti s-a logodit în timpul filmului "Propunerea" (VIDEO)
Sursa foto: cerere
05 Sep 2009   •   19:41

Cerere în căsătorie ca-n filme, chiar la cinema! S-a întâmplat, vineri noaptea la Bucureşti, în timp ce rula comedia romantică ?Propunerea?. Ea a zis da, aşa că s-a lăsat cu aplauze şi multă şampanie.

El îngenunchează în faţa ei. Ea se emoţionează. El îi dă inelul. Ea spune da. Toată scena romantică se încheie cu un sărut.

Până aici, totul pare tradiţional, numai că propunerea a fost făcută într-un cinematograf în aer liber. Toată lumea a putut vedea, pe ecranul imes, textul care a convins-o pe tânără să-l ia de bărbat pe cel care o însoţise la film.
Ştefan şi Laura s-au cunoscut în urmă cu 3 luni, la acelaşi cinematograf. A fost dragoste la prima vedere pentru Ştefan. Aşa că nu i-a luat prea mult să se hotărască să facă marele pas. Şi nici Laura nu s-a gândit prea mult înainte să accepte.

Complici au fost prietenii cuplului, care l-au ajutat pe Ştefan să planifice momentul astfel încât totul să iasă perfect.

Toată lumea aşteaptă, acum, nunta, care va avea loc la anul şi eventual... un botez.



Observator

×
Subiecte în articol: casatorie cerere film cinematograf
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close