Antena 3 CNN Actualitate Cinci eleve au fost înţepate cu bolduri la un liceu din Găeşti. În instituţie învaţă şi seropozitivi (VIDEO)

Cinci eleve au fost înţepate cu bolduri la un liceu din Găeşti. În instituţie învaţă şi seropozitivi (VIDEO)

Cinci eleve au fost înţepate cu bolduri la un liceu din Găeşti. În instituţie învaţă şi seropozitivi (VIDEO)
Sursa foto: fete intepate
06 Mar 2009   •   19:17

Hai să înţepăm fetele cu bolduri. Asta a fost ideea unei glume in liceul "Iordache Golescu" din Găeşti.
O gluma foarte proastă, pentru ca în liceu sunt şi seropozitivi. Acum toată lumea e speriată şi aşteaptă analizele. Până a descoperit conducerea şcolii ce se întâmplã pe coridoare, cinci fete fuseseră deja înţepate.

?Totul a început ca o joacă. Fetele, la început nici nu au spus, pentru ca şi ele au luat-o tot în joacă. Una dintre ele a venit şi a spus directorului adjunct, el s-a dus cu dirigintele la clasă, am început o ancheta internă?, a declarat directorul Ioana Dincă.

S-a descoperit aşa, că patru băieţi, elevi în clasa a XI a, din lipsă de ocupaţie, au început stupidul joc.
?Întrucât există posibilitatea ca elevele să fi fost contaminate cu o boală transmisibilă, am demarat cercetările, urmând a se impune soluţie legală prin parchet?, a declarat comisarul Sorin Păun, şef Poliţia Găeşti.

Pânã aici a fost o glumă. Un joc stupid, prostesc, dar doar un joc. De aici încolo se schimbă datele problemei. Se pare că în liceu există câţiva copii care au o boală transmisibilă foarte periculoasă. Nimeni nu vorbeşte despre asta, pentru că nimeni nu are voie să vorbească. Dar tensiunea se simte în aer. Toate fetele au fost supuse unui set de analize.

Atât elevii cât şi profesorii aşteaptă cu sufletul la gură rezultatele. Dar acestea vor fi gata abia peste şase luni.
Pâna atunci, toata lumea stă ca pe piuneze. Între timp, conducerea liceului a luat masuri împotriva baieţilor, hotărând exmatricularea lor pentru cinci zile, timp în care ei vor face muncă în folosul şcolii. De asemenea li s-au scăzut trei puncte la purtare şi vor fi obligaţi să participe la maimulte ore de consiliere.

Regretele nu-i vor scăpa pe băieţi de probleme. Dacă rezultatele analizelor vor fi pozitive, ei vor fi cercetaţi pentru vătămare corporală gravă.



Observator

×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close