Antena 3 CNN Actualitate Cine este "patronul" care umilește și înjură în ultimul hal angajații unei firme de textile din Ploiești

Cine este "patronul" care umilește și înjură în ultimul hal angajații unei firme de textile din Ploiești

Cine este "patronul" care umilește și înjură în ultimul hal angajații unei firme de textile din Ploiești
09 Aug 2017   •   13:55

În luna iunie zeci de angajați ai unei firme de confecții din comuna Păulești au trecut prin umilințe greu de imaginat și au suportat înjurături din partea unui așa-zis patron pe motiv că au avut ”pretenția” să-și ceară banii la timp.

Bărbatul, cel mai probabil de naționalitate cipriotă, se adresează zecilor de muncitori în limba engleză, iar o femeie joacă rolul de translator, scrie observatorulph.ro.

Firma de textile unde s-a consumat episodul din data de 16 iunie se numește Unique Clothing, iar bărbatul care înjură și umilește angajații se numește Eleftherios Vanellis.

Vanellis nu ocupă în firmă nicio poziție de conducere, însă cu toate astea angajații îl știu de ”șef” și de omul care face plățile. Administratorul societății se numește Dimitriou Antreas un bărbat originar din Cipru, în vârstă de 71 de ani.

În mediul virtual atitudinea lui Eleftherios Vanellis nu diferă cu mult față de cea din realitatea, însă șocant este că acesta distribuie simboluri naziste lucru pedepsit de legea 107/2006 din România.

Pe lângă postările pline de jigniri, Vanellis are pe pagina de facebook și o fotografie modificată în care apare el în prim plan, iar în colțul din stânga jos zvastica nazistă suprapusă peste imagine. Totodată bărbatul și-a desenat în aceeași fotografie și o mustață ca a lui Adolf Hitler

Potrivit articolului 5 din legea 107/2006 ” Promovarea cultului persoanelor vinovate de săvârșirea unei infracțiuni contra păcii și omenirii sau promovarea ideologiei fasciste, rasiste ori xenofobe, prin propagandă, săvârșită prin orice mijloace, în public, se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 3 ani și interzicerea unor drepturi."

×
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close