Antena 3 CNN Actualitate Cine sunt victimele transferate în București ale criminalului de la Spitalul Săpoca

Cine sunt victimele transferate în București ale criminalului de la Spitalul Săpoca

Cine sunt victimele transferate în București ale criminalului de la Spitalul Săpoca
18 Aug 2019   •   13:15

Un pacient de la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri pentru Siguranţă Săpoca, judeţul Buzău, a omorât, în noaptea de sâmbătă spre duminică, patru pacienţi şi a rănit alţi nouă cu un stativ de perfuzie. 

Cei nouă pacienţi de la la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri pentru Siguranţă Săpoca, răniţi în noaptea de sâmbătă spre duminică, sunt transferaţi la patru spitale din Capitală.

În urma ultimelor informări, la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar Arseni au fost transferați de la unitatea din Buzău, până în acest moment, doi pacienți:

- o pacientă, 83 ani, traumatism cranio cerebral cu hemetom subdural, conștientă, în investigații, pentru moment fară indicație chirurgicală;

- bărbat, 60 ani, tot cu traumatism cranio cerebral cu fractură frontală cu înfundate și hematom, conștient.

Tot în investigații. La Spitalul de Urgență Floreasca a fost transferat până în prezent primul pacient care are traumatism cranio-cerebral și facial grav. Este intubat. La reevaluarea CT leziunile intracerebrale, hematom și dilacerare, sunt staționare.

Pacientul este în ATI politraumatisme. Și la Spitalul Universitar a ajuns o pacientă în vârstă de 80 de ani cu traumatism cranio cerebral care este în investigații suplimentare și care va suferi o intervenție chirurgicală.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close