Antena 3 CNN Actualitate Cine VA LUCRA de sărbători. "Ne gândim tot timpul la ce se petrece la muncă"

Cine VA LUCRA de sărbători. "Ne gândim tot timpul la ce se petrece la muncă"

Cine VA LUCRA de sărbători. "Ne gândim tot timpul la ce se petrece la muncă"
de O.P.    |    17 Dec 2014   •   07:16

Managerii din România nu uită de munca de la birou, nici măcar în zilele libere. Şase din 10 proprietari sau directori de companii spun că lucrează şi în concedii. Mai mult, nici vacanţa de sărbători nu va fi una de relaxare.

Proprietarii şi directorii de companii din România şi-au luat cu 57% mai puţine zile de concediu în acest an, faţă de 2013. Potrivit unui sondaj online, 26% dintre ei spun că lucrează şi în vacanţă, în timp ce 38% ajung UNEORI în situaţia de a continua munca şi în zilele libere. Doar 36% dintre cei care au răspuns la sondaj sunt norocoşi: nu au fost puşi în situaţia de a lucra în concedii.

Dar chiar şi o parte dintre cei care spun că nu îşi iau de lucru în vacanţă continuă să fie conectaţi mental la birou. 12% dintre ei spun că întotdeauna se gândesc sau îşi fac griji pentru ce au de facut la muncă, în timp ce 62% recunosc faptul că  se gândesc din când în când la ce mai au de lucru, atunci când sunt liberi. Potrivit specialiştilor, faptul că numai 26% dintre cei chestionaţi  au indicat că  îşi iau de lucru în vacanţă reflectă atmosfera ce a marcat mediul de afaceri în cursul anului 2014.

×
Parteneri
Apare un nou lanţ de supermarketuri în România. Angajări masive!
x close