Antena 3 CNN Actualitate Circulația pe DN 2 B Brăila- Buzău s-a reluat cu antemergător

Circulația pe DN 2 B Brăila- Buzău s-a reluat cu antemergător

Circulația pe DN 2 B Brăila- Buzău s-a reluat cu antemergător
Sursa foto: foto: Facebook
18 Ian 2016   •   17:11

Jandarmii şi reprezentanţii Crucii Roşii au oferit ceai cald şoferilor care au aşteptat în trafic să intre pe DN 2B Brăila - Buzău, potrivit informaţiilor furnizate de Biroul de presă al Jandarmeriei Brăila, potrivit Agerpres.

'Jandarmii brăileni sunt alături de toate persoanele oprite în trafic, de această dată împreună cu reprezentanţii Crucii Roşii, cu care avem o colaborare foarte bună. Acţiunea a fost apreciată şi primită foarte bine', se arată în comunicatul Jandarmeriei.

La această oră, s-a reluat circulaţia pe DN 2 B Brăila- Buzău şi se circulă în coloană, destul de greu, cu maşină de poliţie în faţă.

'Având în vedere că misiunea Crucii Roşii este să ajute persoanele aflate în dificultate, am acţionat imediat, am preparat ceaiul şi am venit repede pentru a-l oferi. Oamenii ne-au mulţumit. Sunt maşini din Ucraina, Bucureşti, Galaţi, care aşteaptă una în spatele celeilalte, până se primeşte girul să se poată continua drumul în siguranţă'', a declarat Focşa Floarea, director executiv Crucea Roşie Brăila.

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close