Antena 3 CNN Actualitate Accident cu cinci victime pe centura municipiului Brașov - circulație paralizată

Accident cu cinci victime pe centura municipiului Brașov - circulație paralizată

Accident cu cinci victime pe centura municipiului Brașov - circulație paralizată
Sursa foto: foto: Pixabay.com
09 Mar 2016   •   12:09

UPDATE 12.00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul auto pe șoseaua de centură a municipiului Brașov (DN1K) a revenit la normal. Din cauza unui accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme, circulația fusese întreruptă pe ambele sensuri între Piața Stupini și localitatea Sânpetru.
______________________________

Accident de circulație cu cinci victime pe ocolitoarea Brașovului, în zona cartierului Stupini. Din primele informații, o femeie în vârstă de 70 de ani a murit, iar alte patru persoane sunt rănite, dintre care două au fost găsite încarcerate. Victima decedată a fost găsită în stop cardio-respirator și, în ciuda manevrelor de resuscitare, nu a putut fi salvată, scrie evz.ro.

La fața locului se află două echipaje de descarcerare, trei ambulanțe SMURD și  două ambulanțe ale stației de Salvare Brașov. Trei persoane au fost transportate la spital, iar una  a refuzat ajutorul medicilor.

Circulația rutieră pe ocolitoarea Brașovului, la sensul giratoriu de la ieșirea spre DN13 se desfășoară cu dificultate.

Polițiștii brașoveni au demarat cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragedia.
 
Știre inițială

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unui accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme, traficul pe șoseaua de centură a municipiului Brașov (DN1K) este oprit pe ambele sensuri între Piața Stupini și localitatea Sânpetru.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

 

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Ninge în toiul lunii mai, pe Transalpina. Avertisment pentru șoferi
x close