x close

Circulaţie îngreunată pe Valea Prahovei

de D.G.    |    30 Dec 2015   •   13:03
Circulaţie îngreunată pe Valea Prahovei 817 foto: gps.arrivealive.co.za

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Prahova, pe DN1 Bucureşti - Braşov, la intrarea în Comarnic dinspre Ploieşti (până în zona Nistoreşti), dar şi între Buşteni si Sinaia (pe sensul de mers către Braşov), se circulă în coloană, din cauza numărului foarte mare de autovehicule.

Traficul rutier este intens şi pe DN1A Ploieşti - Săcele, însă timpul de parcurs între aceste localităţi este ceva mai scurt decât pe DN1. Se circulă cu viteză redusă pe raza oraşului Vălenii de Munte şi, în anumite momente, în zona unor treceri la nivel cu calea ferată (deoarece unii conducători auto încetinesc mai mult decât este necesar).

Pe autostrăzile A1 Timişoara - Lugoj şi A6 (Centura Lugoj - intersecţie cu A1) a nins, iar partea carosabilă este umedă. Traficul rutier este scăzut, însă conducătorii auto trebuie să fie prudenţi când se apropie de utilajele de deszăpezire şi de împrăştiere a materialului antiderapant, care se deplasează cu viteză redusă, precizează poliţiştii.Citeşte mai multe despre:

Infotrafic
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati