Antena 3 CNN Actualitate Atentat dejucat în estul Germaniei. Autorităţile au reţinut două persoane

Atentat dejucat în estul Germaniei. Autorităţile au reţinut două persoane

Atentat dejucat în estul Germaniei. Autorităţile au reţinut două persoane
Sursa foto: Foto: pixabay.com
08 Oct 2016   •   19:05

UPDATE - Autorităţile germane au reţinut două persoane în legătură cu atentatul dejucat sâmbătă în estul Germaniei şi au găsit explozibili, relatează ITV.

----------------------------

Poliţia germană a anunţat că a evacuat sâmbătă un întreg cartier din oraşul Chemnitz, în estul Germaniei, sub suspiciunea că un atac cu bombă ar fi fost planificat, scrie Reuters.

Zeci de polițiști înarmați au evacuat locuitorii din cartierul Fritz Heckert, sâmbătă dimineață, într-o operațiune de mare anvergură, a precizat un purtător de cuvânt al poliției.

Oamenii legii au făcut apel la locuitori să părăsească zona și să nu posteze pe reţelele sociale imagini cu operaţiunea.

Pe rețelele de socializare circulă fotografia unui bărbat care ar face obiectul acestei operațiuni armate, însă poliția nu a confirmat speculațiile.

Poliţia a folosit forţa pentru a intra în clădire şi a anunţat pe Twitter că "explozia care s-a auzit a fost o măsură pentru accesul poliţiei (în clădire). Nu s-a găsit nicio persoană suspectă".

"Vă rugăm să rămâneţi în apartamentele dumneavoastră în zona izolată de poliţie şi să urmaţi instrucţiunile poliţiei publicate pe site", a scris pe Twitter poliţia din landul Saxonia.

 

Vom reveni cu amănunte.

 

×
Parteneri
O nouă companie aeriană lansează zboruri interne la preţuri mici
x close