Antena 3 CNN Actualitate Conducerea Poliției Române: Tot mai multe violențe în stradă. Toleranța fața de aceste fapte e zero

Conducerea Poliției Române: Tot mai multe violențe în stradă. Toleranța fața de aceste fapte e zero

Șeful Poliției Române aduce asigurări cetățenilor că lucrurile sunt sub control după ce în ultimele zile au apărut în spațiul public imagini cu polițiști agresați de romi, dar și alungați cu pietre.

Conducerea Poliției Române: Tot mai multe violențe în stradă. Toleranța fața de aceste fapte e zero
20 Apr 2020   •   15:21

"În ultimele 72 de ore, Poliţia a fost la datorie. Au acţionat 72.000 de ofiţeri din structuri. Pentru menţinerea climatului de ordine publică, poliţiştii au efectuat 848 de acţiuni. Au fost 24.000 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 14.000 pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare. Obiectivul nostru este de a fi alături de oameni. Tuturor ne este greu. Pentru cei care nu respectă legea, manifestăm toleranţă zero. Politia Romana a gestionat bine situaţiile apărute. La Hunedoara s-a dispus masura arestarii preventive fata de patru persoane. 

La Săcele au fost reţinute opt persoane, la Bucureşti 11 persoane au primit ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore", a anunţat inspectorul general al Poliției Române, chestor principal Liviu Vasilescu.

În toate aceste cazuri continuă cercetările sub coordonarea Parchetului, a mai precizat Liviu Vasilescu.

×
Subiecte în articol: liviu vasilescu
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close