Antena 3 CNN Actualitate Consilierul lui Dacian Cioloș pe probleme de infrastructură, reclamat la DNA pentru prea multă transparență

Consilierul lui Dacian Cioloș pe probleme de infrastructură, reclamat la DNA pentru prea multă transparență

Consilierul lui Dacian Cioloș pe probleme de infrastructură, reclamat la DNA pentru prea multă transparență
Sursa foto: Foto: Dacian Ciolos/Facebook
06 Mai 2016   •   17:27

Cătălin Drulă, consilier al premierului Cioloș pe domeniul infrastructurii, susține ca a fost reclamat la DNA de către un grup de angajați ai Companiei de Autostrăzi și Drumuri (CNADNR) după ce acesta a postat pe contul său de Facebook informații despre stadiul proiectelor de pe Centura București, scrie hotnews.ro.

Drulă ar fi postat inclusiv stadiul licitației pentru Pasajul de la Domnești, o procedura tergiversată de cel puțin 3 ani și care vizează unul dintre proiectele vitale din zona Capitalei.

"Chipurile am dezvăluit informații confidențiale despre procedura în curs, mai precis am informat publicul că a fost semnat raportul procedurii" susține Drulă care mai spune ca, în urma plângerii la DNA, "lumea din CNADNR s-a speriat și nu (prea) mai vrea sa semneze comunicarea" câștigătorului licitației.

"Auzisem că prin administrația românească sportul denunțurilor și plîngerilor împotriva colegilor este în floare. Se reglează astfel meciuri interne, grupuri de interese, găști. Bineînțeles, efectul asupra oamenilor onești este de demoralizare și eventual de îndepărtare. Efectul asupra economiei este devastator - nu semnează nimeni nimic, toți sunt suspicioși, psihoza în instituții e în floare.

Se pare că mi-a venit și mie rîndul la denunț. Vina mea: am scris aici pe Facebook despre stadiul licitației pentru pasajul de la Domnești, o lucrare de artă așteptată de ani de zile într-o zonă sufocată de trafic. Chipurile am dezvăluit informații confidențiale despre procedura în curs, mai precis am informat publicul că a fost semnat raportul procedurii. Am fost reclamat la Președinție, la Primul Ministrul, la DNA, la Agenția de Achiziții, la gazete. Mai mult, într-o versiune intermediară circulată pe Facebook a “rechizitoriului” eram acuzat pe deasupra și de presiuni asupra comisiei de evaluare a licitației, adică de urgentarea procedurilor. “Acuzația” a fost scoasă din plîngerea finală (...)”, a mai scris Drulă pe Facebook.


 

×
Subiecte în articol: CNADNR
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close