Antena 3 CNN Actualitate Tragedia de la Constanţa. Incendiul a izbucnit de la un altar cu lumânări în memoria fiului decedat

Tragedia de la Constanţa. Incendiul a izbucnit de la un altar cu lumânări în memoria fiului decedat

Noi elemente apărute în ultimele ore întregesc tabloul tragediei de la Constanţa, unde o femeie care încerca să scape dintr-un apartament în flăcări a căzut de la etaj şi a murit, în timp ce pompierii salvatori încă aşteptau să sosească utilajul dotat cu autoscară.

Tragedia de la Constanţa. Incendiul a izbucnit de la un altar cu lumânări în memoria fiului decedat
de Raluca Butan    |    17 Feb 2021   •   11:25

Incendiul s-a declanşat de la lumânările aprinse în apartament. Fiul cuplului de proprietari murise în urmă cu o lună iar mama amenajase un altar cu lumânări în memoria lui. 

Femeia şi soţul său erau acasă în momentul în care flacăra de la altar a aprins obiectele din jur. Cei doi au încercat să stingă incendiul cu apă. Pentru că flăcările s-au extins, soţul femeii a cerut ajutorul vecinilor iar unul dintre aceştia şi-a amintit că există un extinctor la parter.

Bărbatul ar fi coborât să ia stingătorul dar nu l-a găsit. Când s-a întors în apartament, incendiul mistuia încăperile iar bărbatul i-a cerut soţiei să părăsească apartamentul.

Femeia avea laptopul la ea în momentul căderii de la balcon

Au ieşit amândoi dar femeia, contabilă de meserie, şi-a amintit că a lăsat laptopul pe care lucra şi s-a întors după el. Soţul susţine că nu a realizat că femeia s-a întors în apartament decât atunci când era prea târziu.

Aşa cum s-a stabilit ulterior, ea reuşit să recupereze laptopul şi s-a refugiat pe balcon din calea flăcărilor şi a fumului.

Apoi, aşa cum au văzut şi martorii îngroziţi, femeia a escaladat marginea balconului. Cel mai probabil, a alunecat şi a căzut.

De altfel, în imaginile care au surprins tragedia în direct se vede că femeia dă drumul unui obiect, probabil laptopul, în momentul precipitării de la balcon. 

Soţul femeii a suferit un şoc şi a fost internat. Cuplul mai are două fiice, care urmează să revină joi în ţară.

×
Subiecte în articol: Constanța incendiu
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close