Antena 3 Actualitate Controale la restaurantele unde se organizează mese festive de Revelion

Controale la restaurantele unde se organizează mese festive de Revelion

31 Dec 2015   •   09:39
Controale la restaurantele unde se organizează mese festive de Revelion foto: freeimages.com/ Doru Lupeanu

Directorul Direcţiei Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Mehedinţi, Sorin Jianu, a declarat joi pentru Agerpres că medicii veterinari şi inginerii chimişti ai instituţiei au demarat o acţiune de control în toată reţeaua de restaurante din judeţ unde se vor organiza mese festive de Revelion.

Potrivit sursei citate, controalele vizează modul în care se depozitează produsele de origine animală care vor fi utilizate la prepararea mâncărurilor, provenienţa lor şi dacă băuturile răcoritoare şi alcoolice se află în termenul de valabilitate.

'Am luat această măsură pentru a preîntâmpina introducerea în consum a unor produse expirate şi astfel a evitării toxiinfecţiilor alimentare', a precizat Jianu.

Şeful DSVSA Mehedinţi a mai arătat că verificări se vor efectua joi şi la laboratoarele de cofetărie care aprovizionează restaurantele cu prăjituri, torturi şi îngheţată.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close