Antena 3 CNN Actualitate Copii români, găsiți goi și murdari într-un parc de rulote din SUA. Micuții erau subnutriți

Copii români, găsiți goi și murdari într-un parc de rulote din SUA. Micuții erau subnutriți

Doi frați români au fost găsiți goi, înfometați și plini de dejecții într-o parcare de tiruri din statul Alabama. Polițiștii au intrat imediat pe fir, iar părinții copiilor au fost acuzați de tortură și arestați.

Copii români, găsiți goi și murdari într-un parc de rulote din SUA. Micuții erau subnutriți
Sursa foto: Antena 3
de Adelina Miron    |    31 Iul 2021   •   17:09

Mai multe persoane care se aflau într-un parc de tiruri și rulote pe autostrada 59 au alertat poliția după ce au observat doi copii, un băiat și o fată, care alergau în parcare nesupravegheați.

Micuții erau dezbărcați și plini de dejecții, au anunțat ofițerii:

”Au fost găsiți într-o zonă în care sunt rulote, mașini pentru transportat ustensile, materiale de construcții și așa mai departe. Martorii spun că nu au mai văzut copii atât de mici lăsați nesupravegheați.”

Reprezentații departamentului de poliție din Loxley au declarat că cei doi copii aveau murdărie inclusiv pe față și pe păr.

Părinții copiilor au fost identificați în scurt timp. Cei doi sunt români. Alex Busuioc în vârstă de 20 de ani și Larisa Suca de 19 ani dormeau când copiii au fost văzuți alergând prin parcare. Aceștia le-au spus polițiștilor că fuseseră în vacanță și că se întorceau acasă în Nashville, Tennessee.

Poliția din Loxley i-au acuzat pe părinți de tortură și abuz asupra unui copil. Cei doi au fost arestați, în timp c emicuții au fost duși la un spital unde s-a constatat că sunt subnutriți.

În prezent copiii se află în custodia departamentului de resurse umane din Alabama.

 

×
Subiecte în articol: romani copii murdari SUA
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close