Antena 3 CNN Actualitate Copil lovit de o maşină după ce s-a ferit de o haită de câini. Imagini cutremurătoare!

Copil lovit de o maşină după ce s-a ferit de o haită de câini. Imagini cutremurătoare!

Copil lovit de o maşină după ce s-a ferit de o haită de câini. Imagini cutremurătoare!
Sursa foto: Foto captura Antena 1
15 Dec 2015   •   20:27

O haită de câini fără stăpân a spulberat visul unui copil de 11 ani din Sibiu. Andrei fost lovit puternic de o maşină, atunci când s-a ferit să nu fie muşcat. A sărit în stradă, în calea unui taximetru. Din cauza impactului violent, băiatul nu va mai putea juca niciodată fotbal.

Andrei se întorcea de la antrenamentul de fotbal, împreună cu alţi doi prieteni. La un moment, în dreptul porţii unei fabrici, trei câini se reped lătrând spre ei. Speriat, băiatul de 11 ani sare în stradă. Şoferul taximetrului îl vede prea târziu, din cauza altei maşini.

Impactul puternic îl aruncă pe Andrei câţva metri pe asfalt. Copilul găseşte puterea să se ridice. Când ajunge pe trotuar, însă, se prăbuşeşte. De acolo, a fost transportat de urgenţă la spital.

Părinţii lui Andrei au depus plângere la poliţie şi sunt hotărâţi să-l cheme în judecată şi pe proprietarul terenului. Dar deocamdată, poliţia nu a reuşit să-l contacteze. Chiar dacă nu este proprietarul câinilor, el ar putea fi tras la răspundere pentru că îi hrănea şi îi ţinea liberi.
Sursa: Observator.tv

×
Subiecte în articol: Sibiu
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close