Antena 3 CNN Actualitate Cosmin Răileanu va alearga 150 de kilometri pentru a semnala pericolul de pe "drumul morții" E85

Cosmin Răileanu va alearga 150 de kilometri pentru a semnala pericolul de pe "drumul morții" E85

Un român aleargă 150 de kilometri pentru a atrage atenția asupra pericolelor de pe drumul morții. 

de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Noi 2022   •   13:11

Sub deviza "E85 – Drumul Morţii – Vrem parapete pentru viaţă!", Cosmin Răileanu aleargă din Bacău până în Râmnicu Sărat.

"Circul foarte des pe E85. Când s-au montat parapetele între Râmnicu Sărat și Buzău m-am simțit mai în siguranță și m-am gândit că dacă ar continua montarea acelor parapete și spre Moldova lucrurile ar sta altfel și s-ar reduce numărul victimelor produse de accidentele rutiere", a spus Cosmin Răileanu la Antena 3 CNN.

Cosmin Răileanu va alerga 150 km

Sub deviza "E85 – Drumul Morții –Vrem parapete pentru viață!", Cosmin Răileanu a inițiat un proiect de conștientizare asupra necesității îmbunătățirii siguranței rutiere. Evenimentul va începe în data de 5 noiembrie, la ora 00:00.

Cosmin Răileanu va pleca din Bacău, din parcul de lângă Catedrala Înălțarea Domnului, și va alerga 150 km, până la Râmnicu Sărat. Pe ultimii kilometri din traseu i se vor alătura soția sa, Elena, și cei doi copii, Augustin și Marina , care îl însoțesc adesea la competițiile de alergare la care participă.

×
Subiecte în articol: Cosmin Răileanu
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close