Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat de 46 de ani a fost găsit mort, într-o baltă de sânge, în scara unui bloc din Braşov

Un bărbat de 46 de ani a fost găsit mort, într-o baltă de sânge, în scara unui bloc din Braşov

Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost găsit mort în scara unul bloc din Brașov. Apartamentul acestuia era răvășit.

Un bărbat de 46 de ani a fost găsit mort, într-o baltă de sânge, în scara unui bloc din Braşov
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    Ovidiu Stan    |    09 Apr 2021   •   12:19

Polițiștii din Brașov au intrat în alertă, în această dimineață, după ce o femeie a sunat la 112 și a anunțat că un bărbat zace mort în scara blocului unde locuiește, scrie brasov.net.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, femeia a sesizat la 112 că l-a găsit în scara blocului pe bărbatul în vârstă de 46 de ani, fiind înconjurat de o baltă de sânge.

Din păcate, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Aceștia au constatat însă că bărbatul a murit după ce a fost înjunghiat de două ori. 

În urma verificărilor, oamenii legii au descoperit că apartamentul bărbatului era răvășit, din acesta lipsind mai multe bunuri. 

Vecinii bărbatului spun că joi seara, în jurul orei 22:00, din apartamentul bărbatului s-a auzit un ”urlet groaznic”. De asemenea, vecinii spun că era nepotul unui important om de afaceri din oraş.

Bărbatul ucis era șofer pe autobuz. 

Polițiștii au descoperit sânge scurs începând de la etajul trei până la parter. Astfel, este posibil că bărbatul să fi încercat să scape, sau să meargă să ceară ajutor, însă nu a reușit să ajungă decât până la parterul blocului. 

Polițiștii au demarat o anchetă. 

×
Subiecte în articol: crima Brașov
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close