Antena 3 CNN Actualitate El este criminalul care și-a omorât nepoata de numai 6 ani într-o pădure din Dâmbovița, din răzbunare

El este criminalul care și-a omorât nepoata de numai 6 ani într-o pădure din Dâmbovița, din răzbunare

Monstrul din comuna dâmbovițeană Cojasca, ce și-a înjunghiat nepoata în vârstă de numai șase ani, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile.

El este criminalul care și-a omorât nepoata de numai 6 ani într-o pădure din Dâmbovița, din răzbunare
de Georgiana Adam    |    19 Iul 2021   •   07:35

Gestul extrem al bărbatului a avut loc după o ceartă la telefon cu tatăl fetiței, care este plecat la muncă, în Germania. Pentru a se răzbuna pe fratele său, criminalul i-a luat fetița de acasă și a dus-o în pădurea de la marginea localității, unde a tăiat-o cu un cuțit în zona gâtului. 

Vestea a căzut ca un trăsnet peste rudele familiei. Se pare că autorul are probleme de comportament, spun sătenii.

Mama fetiței de 6 ani a plecat de lângă ea, iar tatăl ei este plecat la muncă în străinătate. După o ceartă telefonică cu tatăl fetei, unchiul său, un tânăr de 25 de ani a văzut negru în fața ochilor, a pus mâna pe cuțit și a înjunghiat-o pe minoră, în gât. După ce și-a revenit din șoc, autorul a sunat chiar el la 112 și i-a chemat pe polițiști.

Minora se afla în grija bunicii și a unchiului ei. Despre agresor, sătenii spun că suferea de o depresie. Mulți spun că avea probleme psihice și că nu de puține ori amenința pe oricine îi ieșea în cale. 

Rudele criminalului spun că este vorba de o răzbunare. Sunt șocate însă unde s-a putut ajunge.  

Polițiștii l-au găsit pe criminal în vârstă de 25 de ani chiar lângă cadavrul fetiței. 

×
Subiecte în articol: Cojasca Dambovita
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close