Antena 3 CNN Actualitate Criminalul, care a omorât anul trecut angajata unei case de amanet din Galaţi s-a sinucis în puşcărie

Criminalul, care a omorât anul trecut angajata unei case de amanet din Galaţi s-a sinucis în puşcărie

Criminalul, care a omorât anul trecut angajata unei case de amanet din Galaţi s-a sinucis în puşcărie
Sursa foto: Criminal
18 Apr 2009   •   20:23

Crimă la o casă de amanet şi schimb valutar din Galaţi. Victima, o vânzătoare de 27 de ani, a fost înjunghiată de 14 ori, de un băiat care încă nu a împlinit 18 ani. Aşa suna, acum aproape un an de zile, o ştire care a îngrozit o ţară întreagă. Două luni mai târziu el era prins de poliţie, iar azi, tânărul a fost găsit spânzurat în celula sa din Brăila.

Tânărul s-a spânzurat în această dimineaţă, în jurul orei cinci. La scurt timp a fost descoperit de un alt deţinut, care a anunţat un gardian. Medicul unităţii a încercat să-l salveze pe tânăr, dar nu s-a mai putut face nimic pentru el. Băiatul a lăsat un bilet în limba engleza prin care spunea că îşi cere iertare pentru ce a făcut şi că a fost întristat de prietena lui, care l-a părăsit.

În iunie, anul trecut, băiatul a încercat să jefuiască o casă de amanet din Galaţi, dar a sfârşit prin a o omorî pe casieră. A înjunghiat-o de 14 ori. Procesul lui încă nu se terminase.

Observator

×
Parteneri
Misterul navei scufundate în Marea Neagră se adâncește
x close