Antena 3 CNN Actualitate Culcer: Îmi reiau activitatea la Ştirile TVR

Culcer: Îmi reiau activitatea la Ştirile TVR

Culcer: Îmi reiau activitatea la Ştirile TVR
04 Mai 2007   •   14:43

Directorul Direcţiei Ştiri a Televiziunii Române, Rodica Culcer, a declarat că speră să-şi reia activitatea la TVR peste o săptămână, dar a precizat că "acest lucru nu are nici o legătură cu demisia lui Tudor Giurgiu", ci cu încheierea concediului ei medical. Giurgiu, care şi-a dat demisia vineri din funcţiile de preşedinte şi director general, anunţase, pe 4 martie, intenţia de a întrerupe colaborarea cu mai mulţi directori din televiziunea publică, inclusiv Rodica Culcer.

În replică, directorul Ştirilor a spus, la momentul respectiv, că singura modalitate prin care poate fi demisă este acordarea notei 5 la evaluarea performanţelor profesionale. Această evaluare nu a avut însă loc pentru că Rodica Culcer se afla în concediu medical. Directorul Ştirilor TVR spune că îşi va relua activitatea când i se va încheia perioada de recuperare, adică peste o săptămână. "Aşa mi-am planificat. Dar asta nu are nici o legătură cu demisia lui Tudor Giurgiu. Durata concediului, până pe 14 mai, e scrisă în documente", a declarat Rodica Culcer pentru Mediafax.

Culcer a refuzat să comenteze demisia lui Giurgiu, spunând că ar fi "neelegant" s-o facă. Tudor Giurgiu şi-a transmis, vineri, demisia Parlamentului şi a prezentat-o Consiliului de Administraţie al televiziunii.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close