Antena 3 CNN Actualitate Cultură Gândeşte ca un campion cu Donald Trump şi Financiarul

Gândeşte ca un campion cu Donald Trump şi Financiarul

Gândeşte ca un campion cu Donald Trump şi Financiarul
18 Mar 2009   •   22:40

Poţi să ai succes atât în viaţa personală, cât şi în afaceri. Reţeta este sigură şi garantată de una dintre figurile emblematice ale Americii, magnatul Donald J. Trump. ?Gândeşte ca un campion? este îndemnul lui Trump şi, totodată, titlul celei mai noi cărţi a acestuia, pe care FINANCIARUL şi Editura Litera ţi-o oferă vineri, 20 martie, pentru prima dată în România!

Donald J. Trump este definiţia autentică a visului american şi unul dintre cele mai cunoscute şi credibile branduri din lume. Pe lângă imperiul cu operaţiuni în imobiliare, hoteluri şi cazinouri pe care îl conduce, este gazda şi producătorul executiv al emisiunii TV de mare succes ?Ucenicul?, aflată deja la al optulea sezon pe canalul american NBC (fiind difuzată şi în România de către Antena 3). Cărţile sale ocupă prima poziţie în topul bestseller-urilor realizat de New York Times. A mai scris ?Arta negocierii?, ?Cum supravieţuieşti în top?, ?Arta revenirii? şi ?Cum să devii bogat?, precum şi alte cărţi care au schimbat viaţa a milioane de oameni din toată lumea.

GÂNDEŞTE CA UN CAMPION este o colecţie de eseuri prin care miliardarul american enunţă şi ilustrează principiile ce stau la baza succesului său în viaţa profesională şi personală. Donald Trump oferă cititorilor perspectiva sa originală asupra ?educaţiei informale? necesare succesului în afaceri şi viaţă. ?Unul dintre motivele pentru care mă plac oamenii este acela că sunt sincer. Dar unul dintre motivele pentru care am succes este acela că pot să trec rapid peste lucrurile neimportante şi să ajung la esenţă. (...) Nu cred că sunt secrete, însă fiecare dintre noi trebuie să aibă o formulă care să funcţioneze în cazul său?, mărturiseşte Trump în prefaţa cărţii.
Pentru guru-ul american, campioni sunt aceia care îşi asumă responsabilităţi şi care îşi doresc mai mult decât orice să învingă. De aceea, stilul în care gândesc campionii este diferit de cel al oamenilor obişnuiţi, consideră Trump. Ei îşi stabilesc obiective impresionante, sunt concentraţi şi disciplinaţi. ?Campionii sunt cei care se ridică chiar şi atunci când nu mai sunt în stare să o facă?, susţine Trump, citându-l pe legendarul boxer Jack Dempsey.
Fiecare eseu este captivant şi educaţional, prezentând cea mai limpede viziune existentă în mintea şi inima unei personalităţi extraordinare. ?Gândeşte pozitiv?, ?|nvaţă din greutăţi şi din greşeli? şi ?|nfruntă-ţi temerile?. ?Cu cât înveţi mai mult, cu atât realizezi mai bine ce nu ştii?. ?Sunt momente în care trebuie să mergi mai departe?, chiar dacă ?Mergi împotriva curentului?. ?Descoperă şi trăieşte-ţi menirea? şi vei afla că ?Norocul ţi-l faci singur?, sunt câteva dintre titlurile eseurilor selectate personal de Trump pentru a fi incluse în carte.

Pachetul ziar + carte "Gândeşte ca un campion" costă 12 lei şi se distribuie împreună cu ediţia din 20 martie a Financiarului.

După best-seller-urile ?Eşecul în afaceri 10 reguli de urmat? şi ?Putin şi noua Rusie?, ?Gândeşte ca un campion? este o nouă lectură captivantă oferită de Financiarul, cel mai tânăr cotidian economic, cititorilor săi. Alături de Almanahul Crizei şi Ghidul Marilor Contribuabili, Financiarul a lansat proiecte editoriale distincte şi de anvergură: colecţia de articole Harvard Business Review, Enciclopediile Marea Istorie Ilustrată a Lumii şi Descoperă Lumea, plus colecţia Ghiduri Turistice Vizuale. Financiarul este editat de Media Casa Press, o companie a INTACT MEDIA GROUP.

Financiarul.com

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close