Antena 3 CNN Actualitate Cultură O tânără olimpică are nevoie de ajutor! Carina vrea să cânte

O tânără olimpică are nevoie de ajutor! Carina vrea să cânte

O tânără olimpică are nevoie de ajutor! Carina vrea să cânte
21 Feb 2016   •   21:01
Carina are 17 ani și este olimpică la flaut. Are vise mari, însă un diagnostic aflat anul trecut îi pune viața în pericol, iar acum tânăra are nevoie de ajutor, scrie Libertatea.ro.

Carina a fost diagnosticată în anul 2015 cu epilepsie de lob temporal cauzat de un chist pe lobul temporal stâng. Viața îi este pusă în pericol, deoarece chistul creşte rapid, îi presează creierul şi îi provoacă crize epileptice atipice. De aceea, tânăra are nevoie urgentă de o operație pe creier, însă costurile intervenției chirurgicale îi depășesc posibilitățile materiale.

Carină, elevă în Colegiului Naţional de Artă „Ion Vidu” din Timișoara, este așteptată pe 10 martie în Italia, unde neurochirurgul Domenico D’Avella de la Clinica Ospedale di Neurologia Padova o va supune unei intervenții chirurgicale. Operația costă 25.000 de euro, sumă pe care tânăra nu îi are, motiv pentru care prietenii ei s-au mobilizat, pentru a o ajuta să strângă banii de care are nevoie.
 

Dacă vreți să o ajutați pe Carina să-și vadă visul împlinit, aveți la dispoziție următoarele conturi bancare, deschise de mama ei, Adriana Sandor.

În lei: RO16BRDE360SV54044913600

În euro: RO28FNNB003503035950EU01

 

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close