Antena 3 CNN Actualitate Cum a fost pozată o mașină MAI în București. ”Dialogul cu polițistul a fost cel puțin halucinant”

Cum a fost pozată o mașină MAI în București. ”Dialogul cu polițistul a fost cel puțin halucinant”

Cum a fost pozată o mașină MAI în București. ”Dialogul cu polițistul a fost cel puțin halucinant”
Sursa foto: Foto: Politia Romana/Facebo0k
21 Mar 2016   •   11:39

Polițiștii din București sunt la fel de afectați de lipsa locurilor de parcare. O fotografie postată pe pagina de Facebook ”Ai parcat ca un bou” arată o mașină aparținând MAI lăsată pe trotuarul din fața unei clădiri din oraș, blocând complet accesul pietonilor.

Situația este cu atât mai revoltătoare cu cât pietonul în cauză este nevoit să ocolească mașina MAI pe carosabil, cu căruciorul în care era un bebeluș.

”Acum două zile m-am întâlnit cu o mașină a Ministerul Afacerilor Interne, Romania parcată după cum se vede. Dialogul a fost cel puțin halucinant. În timp ce făceam poza polițistul a ieșit din clădire. L-am întrebat de ce a parcat așa și mi-a răspuns: N-am avut unde. - Păi de ce nu ați parcat lateral, paralel cu trotuarul? - Dacă parcam pe drum nu mai aveau loc mașinile să treacă. Fie vorba-ntre noi ecartamentul drumului permite dar parcatul jumatate pe trotuar e o meteahna veche de cand strada era cu ciculatie in ambele sensuri. Și ne mai mirăm de ce nu avem loc pe trotuare”, a scris bărbatul pe Facebook.

 

 

 

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close