Antena 3 Actualitate Cum a fost surprinsă Viorica Dăncilă în Emiratele Arabe Unite

Cum a fost surprinsă Viorica Dăncilă în Emiratele Arabe Unite

17 Oct 2018   •   23:35
Cum a fost surprinsă Viorica Dăncilă în Emiratele Arabe Unite
Sursa foto: foto: captura Antena 3

Postul de televiziune de stat din Emiratele Arabe Unite a difuzat imagini cu Viorica Dăncilă din timpul vizitei premierului la Marea Moschee Sheikh Zayed de la Abu Dhabi, cel mai mare lăcaș de cult din Emirate, care poate găzdui mai mult de 41.000 de credincioși.

Viorica Dăncilă a fost însoțită pe parcursul vizitei de Excelența Sa Ahmed Abdullah Bin Saeed Al Matrooshi și de delegațiile celor două țări.

Cu această ocazie, în dialogul cu interlocutorii emiratezi, premierul român a evocat diversitatea etnică și religioasă din Emiratele Arabe Unite, sens în care a apreciat eforturile făcute de autoritățile emirateze în vederea integrării minorităților religioase din această țară.

Cu referire la comunitatea musulmană din România, premierul Dăncilă a arătat că aceasta datează din secolul al XIII-lea și a beneficiat întotdeauna de libertate de cult, fiind pe deplin dedicată valorii conviețuirii pașnice cu majoritatea creștină și cu celelalte minorități religioase din țara noastră, pe baza înțelegerii comune și a respectului reciproc.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei viorica dancila
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close