Antena 3 CNN Actualitate Cum arată un sat din apropierea Capitalei: Noroi până la genunchi şi lucrări neterminate (FOTO)

Cum arată un sat din apropierea Capitalei: Noroi până la genunchi şi lucrări neterminate (FOTO)

Cum arată un sat din apropierea Capitalei: Noroi până la genunchi şi lucrări neterminate (FOTO)
Sursa foto: sat
21 Oct 2009   •   11:42
ANTENA3.RO - EXCLUSIV ONLINE // O acţiune aparent utilă a autorităţilor a dus la nemulţumirea locuitorilor dintr-o comună situată la numai câţiva kilometri de Capitală. Este vorba despre satul Căţelu din comuna Glina, ale cărui drumuri se află într-o stare deplorabilă.

Autorităţile locale au început, anul trecut, lucrările pentru introducerea în comună a canalizării şi a apei menajere. Potrivit unui cititor Antena3.ro, pământul adus la suprafaţă în urma săpăturilor a fost lăsat în mijlocul drumului şi nimeni nu s-a gândit să asfalteze strada.

Oamenii se plâng că, atunci când plouă, nu pot ieşi din curţi fără cizme de cauciuc sau pungi în picioare, noroiul ajungându-le până la genunchi.



Cititorul Antena3.ro susţine că a depus deja mai multe plângeri, atât la primăria comunei, cât şi la firma care s-a ocupat de lucrări. Fără rezultat, însă.



?Rugamintea mea este să ne ajutaţi, poate se sensibilizează şi strâng nămolul prin care înotăm, să putem merge şi noi ca oamenii pe stradă?, încheie cititorul Antena3.ro.


Fotografiile au fost realizate pe strada Ogorului din satul Căţelu.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Capitală noroi
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close