Antena 3 CNN Actualitate Cum operează hoţii în centrul Capitalei

Cum operează hoţii în centrul Capitalei

Cum operează hoţii în centrul Capitalei
09 Mai 2007   •   23:18
IMAGINI în VIDEO NEWS/Observator - Ca ursul la miere, aşa trag hoţii la magazinele din centrul Capitalei. Timpul de operare - două minute şi jumătate. Doi hoţi au sustras o geantă voluminoasă, în care se aflau 10.000 de lei, chiar de sub nasul proprietarului. Totul s-a petrecut într-un magazin de telefonie mobilă din centrul Capitalei.

Nimic nu le scapă hoţilor care acţionează în centrul Capitalei. Sunt la fel de buni pe cât de selecte sunt magazinele. Ultima lovitură a făcut senzaţie şi-n lumea hoţilor. Hoţii au lovit, fără teamă într-un loc păzit şi supravegheat. Unul a verificat mai întâi magazinul. A ochit prada: un client care căra cu el o geantă voluminoasă. L-a atras faptul că omul nu se uita la geanta. L-a supravegheat doua minute şi abia apoi şi-a chemat ajutorul. În limbajul hoţilor, i se spune "Trăgătorul". Treaba lui este să dea lovitura. E înzestrat pentru aşa ceva: ştie să se ferească de camere de supraveghere şi este iute de picior.

Aşa s-a întâmplat şi de data aceasta. În magazinul plin de clienţi, fără să vorbească cu celălat hoţ, "trăgătorul" s-a apropiat de geanta. S-a uitat în stânga şi-n dreapta, iar apoi, pe nesimţite, a îndepărtat uşor geanta de proprietar. A îndepărtat-o până când a putut să pună mâna pe ea. S-a oprit doar când doi clienţi l-au pivit insistent. Firesc, şi-a văzut de treabă. Din momentul în care a pus mâna pe geantă i-au luat două secunde ca să iasă din magazin. Prea mult cei doi nu s-au bucurat de pradă, căci poliţiştii de la Secţia 10 i-au prins iar acum cei doi riscă ani grei de închisoare.

Observator

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close