Cum puteau interveni legal poliţiştii pentru salvarea fetei răpite şi ucise în Caracal

de S.T.    |    26 Iul 2019   •   15:21
Cum puteau interveni legal poliţiştii pentru salvarea fetei răpite şi ucise în Caracal Foto: captură Antena 3

Informații scandaloase în ancheta dispariţiei celor două adolescente din Olt.

Alexandra Măceșanu, una dintre fetele dispărute, a sunat joi la 112 şi a anunţat că este ţinută captivă într-o casă.

„STS ne-a dat trei adrese greșite. S-a pierdut mult timp cu perchezițiile”, a spus Georgian Drăgan, purtător de cuvânt IGPR,  vineri, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Poliția a găsit adresa presupusului criminalului, nu STS!

Fost procuror: „Atunci când există indicii că viaţa unei persoane este pusă în pericol nu este nevoie de un mandat de percheziţie”

„Atunci când există indicii că viaţa unei persoane este pusă în pericol nu este nevoie de un mandat de percheziţie, se intervine conform procedurii infracţiunii flagrante. Practic, vorbim de proceduri de intervenţie în cazul infracţiunilor descoperite în timpul săvârşirii sau imediat după săvârşire. Într-adevăr, în ceea ce priveşte mandatele de percheziţie, acestea pot fi puse în aplicare doar între orele 06.00-20.00. Totul depinde de indiciile pe care le-au avut anchetatorii la acea ora”, a declarat un fost procuror pentru adevarul.ro.

Citiți și:

Apelurile disperate ale fetei ucise. Primul apel a fost preluat de operatorul 112, joi, la ora 11:05:07

Poliție: „STS ne-a dat trei adrese greșite. S-a pierdut mult timp cu perchezițiile”. DETALII EXCLUSIVE din ancheta dispariţiei celor două adolescente din Olt

Parteneri
x close