Antena 3 CNN Actualitate Cum să alegi un parfum arăbesc în funcție de aroma care se potrivește cel mai bine cu personalitatea ta?

Cum să alegi un parfum arăbesc în funcție de aroma care se potrivește cel mai bine cu personalitatea ta?

Cum să alegi un parfum arăbesc în funcție de aroma care se potrivește cel mai bine cu personalitatea ta?
de Georgiana Adam    |    15 Mar 2021   •   15:34

Categoria de parfumuri arabesti este extrem de vastă iar mediul online găsești o mulțime de modele, astfel că și cei mai pretențioși clienți au de unde alege. Chiar dacă la început ti se pare dificil să optezi pentru o anumită aromă în detrimentul alteia, fără să fi testat parfumul, cu siguranță descrierea specifică te va ajută să înțelegi dacă este vorba despre ceea ce îți dorești sau nu.

De ce sunt oamenii atrași de parfumuri arăbești?

Parfumurile arăbești atrag încă de la primul contact vizual prin sticlele deosebit de frumoase. Încă de la prima vedere acestea au capacitatea de a îmbunătăți starea de spirit și de a trezi amintiri fără egal.

Aroma parfumului ales are rolul de a completa într-un mod cu totul unic propria personalitate. Este important să cunoști care sunt notele tale preferate: cele proaspete, florale sau lemnoase pentru a alege corect.

Aromele proaspete denotă simplitate și elegantă în același timp. Dacă te numeri printre cei care apreciază aceaste arome, cu siguranță ești un împătimit al citricilor, un mare iubitor de natură și preferi aromele fine și delicate.

Din categoria parfumurilor florale mai intense sau mai dulci fac parte cele care au la bază aroma florilor precum trandafiri, crini, iasomie sau amestecuri florale fructate cu căpșuni, rodie sau alte fructe cu aromă intensă.

Amestecurile florale orientale se remarcă printr-un parfum specific învelit în aromă de vanilie, nucșoară și scorțișoară. Cei care preferă aceste parfumuri iubesc aromele delicate și subtile dar sunt în același timp mai îndrăzneți.

Parfumurile orientale cu arome dulci și condimentate se potrivesc perfect persoanelor puternice care au o personalitate senzuală.

Parfumurile lemnoase sunt create special pentru cei care sunt pasionați de mirosuri puternice și elegante și adopta o tentă diferită. Parfumul din lemn de santal sau cedru, împletit cu aromele dulci este extrem de senzual și se resimte intens încă de la prima picătură.

Ce arome se regăsesc în faimoasele parfumuri arăbești?

Aromele de condimente, rășini, lemn și ierburi exotice și mosc reprezintă specificul acestor parfumuri arabesti. Florile de portocal și plantele precum trandafirul și iasomia au contruibuit la apariția unor parfumuri încântătoare,

Principala caracteristică a parfumurilor arăbești este senzualitatea, pentru ca acestea te duc cu gândul la tot ceea ce înseamnă exotic. Aromele sunt de obicei mai intense și mai puternice, chiar dacă tendințele sunt ca acestea să se combine cu ingrediente mai dulci cum ar fi miere, ciocolată sau vanilie.

Un amestec de trandafiri, mosc, vanilie și fructe de pădure îți trezește simțurile  încă de la prima picătură. Moscul fructat reflectă o notă plină de senzualitate, în timp ce aromele intense de piersică sau flori de măr au o atingere plăcută.

Parfumul cu aromă exotică a florilor de ananas este ușor amețitor  Nu ai cum să rămâi indiferent la elixirul cu arome de trandafir, mosc, vanilie și lemn de agar(oud). Un parfum arăbesc este întotdeauna sofisticat și reprezintă un cadou inspirat atât pentru el cât și pentru ea.

De asemenea, aromele de scorțișoară, trandafir, șofran, mușcată și caramel sunt cu adevărat fermecătoare. Toate aceste  parfumuri arăbești irezistibile, te fac să trăiești fiecare moment la intensitate maximă.

O fuziune de arome sunt cele care îți răsfață simțurile cu parfumuri intrigante, fie ele mai dulci sau mai intense. Indiferent de combinația de arome, parfumul debutează note fine duse pana la extaz.

Fie că optezi pentru gama de parfumuri florale, dulci, parfumuri condimentate sau lemnoase acum poți alege cu ușurință aroma  care te reprezintă.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close