Antena 3 CNN Actualitate Cum se pot face bani fără a pleca din faţa calculatorului şi fără a jefui o bancă

Cum se pot face bani fără a pleca din faţa calculatorului şi fără a jefui o bancă

Cum se pot face bani fără a pleca din faţa calculatorului şi fără a jefui o bancă
Sursa foto: dacia logan
19 Feb 2009   •   16:42

De ce să jefuiesti o bancă sau o casă de schimb valutar? Dacă ai puţină materie cenuşie, în România poţi face bani ilegal mult mai uşor. Despre ce este vorba. Pe adresa de mail, Ionuţ, unul dintre cititorii Antena3.ro, ne-a semnalat faptul că a primit un SMS în care era anunţat că a câştigat o Dacia Logan MCV.
Bineînţeles, pentru a intra în posesia premiului, ?câştigătorul? trebuie să achite o taxă cuprinsă între 250 şi 650 de euro. Mai mult, escrocii care s-au ocupat de această ?campanie Dacia? au construit şi un website, pentru ca totul să pară cât mai veridic. Pe site sunt explicate condiţiile concursului şi sunt anunţaţi câştigătorii.
Ba chiar există şi sponsori, nume mari, ca Zapp, Orange, Vodafone, Cosmote, Banca Romana de Dezvoltare (BRD), AIG si Astra Asigurari Auto. Se vede de la o poştă că logo-urile companiilor au fost copiate şi inserate în grabă, însă există persoane care poate nu sesizează diferenţa şi pot crede că acest concurs este veridic tocmai datorită companiilor ?implicate?.
Probabil că astfel de escrocherii nu ar exista dacă românii nu ar fi aşa de creduli însă, după cum bine ştim, acest tip de înşelătorii a mai fost întreprins şi cu succes chiar. Şi aşa se pot face bani în România, fără prea mare deranj, doar din faţa calculatorului.
În fotografia de mai jos prezentăm site-ul cu pricina, denumit loganpremii.webs.com.

Antena3.ro

×
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close