Antena 3 CNN Actualitate Cum și-a petrecut Mircea Badea ziua de naștere

Cum și-a petrecut Mircea Badea ziua de naștere

Mircea Badea a povestit, miercuri seară, la Sinteza zilei, cum și-a petrecut ziua de naștere. Simpaticul prezentator a dezvăluit că surprizele s-au ținut lanț din partea fiului său, care abia a așteptat să ajungă acasă de la grădiniță și să-i organizeze o petrecere surpriză.

Cum și-a petrecut Mircea Badea ziua de naștere
de Gabriel Dano    |    24 Feb 2021   •   23:27

"Adevărul e că am petrecut extraordinar, pentru că a trebuit să-l facă pe ăla micu' fericit. Pentru că pentru el era important asta, pentru că el a înțelesc că în general facem petrecere. Petrecerea este importantă, mai ales că în pandemie nu există.

Am făcut petrecere în sensul că fiu-miu mi-a ascuns niște cadouri prin camera unde dorm eu - asta mi se pare foarte tare - și-mi tot spunea din când în când 'să nu intri în camera de sport' - noi așa îi zicem, dar nu face nimeni spor acolo, dorm eu. Îmi zicea 'nu se petrece nimic acolo'. A venit de la grădiniță croit să mă lege la ochi și să mă ducă și să strige 'Surpriză!'.

Cred că a văzut el pe Youtube, că uneori mai intră și nesupravegheat pe niște vlogguri de copii. Și ca să fie copilul fericit am intrat în joc. Deci, am prestat program corespunzător să fie copilul fericit", a povestit Mircea.

Mircea Badea a spus că a primit multe urări și la telefon.

"Pe alocuri, da, au explodat urările. Eu speram să fie de la Forex, să fie de la crypto...", a glumit Mircea.

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mircea Badea
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close