Antena 3 CNN Actualitate Cursă nebună la 200 km/h. O femeie care consumase droguri şi-a răpit copiii şi a plecat spre litoral (VIDEO)

Cursă nebună la 200 km/h. O femeie care consumase droguri şi-a răpit copiii şi a plecat spre litoral (VIDEO)

Cursă nebună la 200 km/h. O femeie care consumase droguri şi-a răpit copiii şi a plecat spre litoral (VIDEO)
Sursa foto: Autostrada
08 Aug 2009   •   18:08

Urmărire ca în filme pe Autostrada A2. O femeie care gonea cu 200 de kilometri la oră într-o maşină în care se aflau şi cei trei copii ai săi a fost oprită de poliţişti la intrarea în judeţul Călăraşi. Se pare că femeia luase copiii fără acordul soţului. În urma testului antidoping s-a demonstrat că femeia consumase droguri.

Totul a început în jurul orei 13.00, când soţul femeii a telefonat la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat că soţia lui l-a încuiat în casă şi a plecat cu cei trei copii ai lor. El a rugat poliţia să demareze o anchetă şi să descopere unde se află soţia sa, care, după spusele lui, ar fi bolnavă psihic. În momentul în care a părăsit apartamentul, femeia a urcat în maşină şi a pornit într-o cursă nebună pe autostradă.

Poliţiştii au reperat maşina pe Autostrada Soarelui şi au pornit în urmărirea acesteia. Femeia circula la un moment dat cu o viteză de peste 200 de km/h, iar poliţiştii nu au reuşit prinderea acesteia. Femeia a părăsit autostrada şi a pornit pe drumul spre Călăraşi. Chiar înainte de intrarea în oraş s-a petrecut un accident, în urma căruia drumul a fost blocat. Acesta este şi momentul în acre poliţiştii au reuşit să oprească maşina în care se afla femeia şi să o imobilizeze.

Aceştia au luat apoi legătura cu rudele femeii. Aceasta se afla într-o stare de agitaţie şi avea dificultăţi de comunicare, iar poliţiştii nu au reuşit deocamdată să elucideze cauza care a dus la declanşarea incidentului. Şoferiţa va rămâne fără permis, pentru depăşirea vitezei şi pentru că nu a oprit la semnalele poliţiştilor, dar riscă şi un dosar penal.




Antena 3

×
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close