Antena 3 CNN Actualitate Dacă e iarnă, asfaltare să fie! Treabă de mântuială făcută de drumarii din Brăila: "Am văzut cum turnau asfaltul pe ploaie"

Dacă e iarnă, asfaltare să fie! Treabă de mântuială făcută de drumarii din Brăila: "Am văzut cum turnau asfaltul pe ploaie"

Dacă e iarnă, asfaltare să fie! Treabă de mântuială făcută de drumarii din Brăila: "Am văzut cum turnau asfaltul pe ploaie"
de O.P.    |    05 Dec 2014   •   07:00

 Dacă e iarnă, atunci e anotimpul perfect pentru a asfaltare. Aşa consideră drumarii din Brăila, care dau dovadă de hărnicie tocmai acum. Iar asfaltarea nu se face oricum, ci pe ploaie! Iar dacă se strică drumul, se repară, spun muncitorii... că doar nu se repară pe cheltuiala lor .

În noiembrie, primăria municipiului Brăila a alocat  4,5 milioane de lei pentru reabilitarea unei şosele principale din municipiu. Au inceput lucrările apoi au fost întrerupte pentru scurt timp din cauza ninsorilor, dar au revenit când s-a mai topit zăpada. Nici gropile pline cu apă şi nici ploaia nu îi înduplecă pe muncitori de la ce ştiu ei să facă cel mai bine !

Patronii firmei care se ocupă de aceste asfaltări sunt cercetaţi în dosarul de corupţie în care este anchetat şi preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close