Antena 3 Actualitate Dâmboviţa: Şi-a ucis prietenul şi apoi i-a tăiat penisul, deoarece acesta i-ar fi sedus iubita

Dâmboviţa: Şi-a ucis prietenul şi apoi i-a tăiat penisul, deoarece acesta i-ar fi sedus iubita

04 Sep 2009   •   23:25
Dâmboviţa: Şi-a ucis prietenul şi apoi i-a tăiat penisul, deoarece acesta i-ar fi sedus iubita

Un bărbat de 37 de ani, din Moreni, judeţul Dâmboviţa, a fost arestat, vineri, fiind acuzat că şi-a omorât un prieten din gelozie, pentru că îl bănuia că are o aventură cu iubita sa, iar după ce l-a ucis i-a tăiat penisul.

Bărbatul recunoaşte că şi-a ieşit din minţi când a aflat că iubita îl înşeală cu unul dintre prieteni. L-a invitat la el acasă, au băut împreună, după care l-a atacat cu un cuţit. După ce l-a omorat, drept pedeapsă finală, l-a lăsat fără organul genital.

Poliţia a fost sesizată de locatarii din blocul unde s-a petrecut incidentul că dintr-un apartament vine un miros insuportabil. După ce au spart uşa, oamenii legii au găsit cadavrul, care se afla într-o avansată stare de descompunere, de la momentul crimei trecând mai bine de o săptămână.

Iniţial, ucigaşul a negat că ştie ceva despre cadavru, dar în final şi-a recunoscut fapta. Cel acuzat se numeşte A. Mihai, este recidivist şi a făcut aproape şase ani de puşcărie pentru furt, tâlhărie, viol şi distrugere. Dacă va fi găsit vinovat, riscă 20 de ani de închisoare.

Agerpres

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close