Antena 3 CNN Actualitate Dâmboviţa: Şi-a ucis prietenul şi apoi i-a tăiat penisul, deoarece acesta i-ar fi sedus iubita

Dâmboviţa: Şi-a ucis prietenul şi apoi i-a tăiat penisul, deoarece acesta i-ar fi sedus iubita

Dâmboviţa: Şi-a ucis prietenul şi apoi i-a tăiat penisul, deoarece acesta i-ar fi sedus iubita
04 Sep 2009   •   23:25

Un bărbat de 37 de ani, din Moreni, judeţul Dâmboviţa, a fost arestat, vineri, fiind acuzat că şi-a omorât un prieten din gelozie, pentru că îl bănuia că are o aventură cu iubita sa, iar după ce l-a ucis i-a tăiat penisul.

Bărbatul recunoaşte că şi-a ieşit din minţi când a aflat că iubita îl înşeală cu unul dintre prieteni. L-a invitat la el acasă, au băut împreună, după care l-a atacat cu un cuţit. După ce l-a omorat, drept pedeapsă finală, l-a lăsat fără organul genital.

Poliţia a fost sesizată de locatarii din blocul unde s-a petrecut incidentul că dintr-un apartament vine un miros insuportabil. După ce au spart uşa, oamenii legii au găsit cadavrul, care se afla într-o avansată stare de descompunere, de la momentul crimei trecând mai bine de o săptămână.

Iniţial, ucigaşul a negat că ştie ceva despre cadavru, dar în final şi-a recunoscut fapta. Cel acuzat se numeşte A. Mihai, este recidivist şi a făcut aproape şase ani de puşcărie pentru furt, tâlhărie, viol şi distrugere. Dacă va fi găsit vinovat, riscă 20 de ani de închisoare.

Agerpres

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close