Antena 3 CNN Actualitate Dan Barna, reacţie la fotografia cu Victor Ponta

Dan Barna, reacţie la fotografia cu Victor Ponta

Dan Barna, reacţie la fotografia cu Victor Ponta
Sursa foto: Foto: Facebook/ Dan Barna
de S.T.    |    05 Iun 2019   •   18:23

Dan Barna a reacţionat pe Facebook după ce au apărut mai mult fotografii cu el şi Victor Ponta la masă la o cafenea din Bruxelles.

„Foarte frumoasă poza cu mine și cu Ponta, dar cred că are nevoie și de un context mai clar pentru a nu mai genera titluri fake news. Sunt zilele astea la Bruxelles pentru discuțiile pe marginea formării noului grup En Marche - ALDE - USR PLUS.

M-am întâlnit cu Victor Ponta care era și el aici și am avut o discuție 15 minute în care i-am cerut sa susțină moțiunea de cenzură și Pro România sa îl susțină pe Peter Eckstein Kovacs ca Avocat al Poporului.

Da, am discutat despre aceste subiecte pentru că sunt două teme pentru care avem nevoie de toate voturile și este normal să vorbim între noi. Nu am negociat, nu am făcut și desfăcut guverne, nu am vândut pielea ursului din pădure. I-am spus ca e de dorit ca poziția anti PSD pe care o declară public să fie urmată și de niște fapte (și voturi) concrete. A fost o discuție firească, una care ar fi trebuit să se desfășoare în Parlament, dar pentru că eram amândoi aici, a avut loc la Bruxelles.

Cam atât de pe frontul de Vest”, a scris Dan Barna.

Citiți și:

Întâlnire-șoc la Bruxelles. Dan Barna, negocieri cu Victor Ponta

×
Subiecte în articol: Dan Barna Victor Ponta
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close