Antena 3 CNN Actualitate Dan Diaconescu, reacție tulburătoare în cazul de la Caracal

Dan Diaconescu, reacție tulburătoare în cazul de la Caracal

Dan Diaconescu, reacție tulburătoare în cazul de la Caracal
Sursa foto: foto: Agerpres/ Facebook
02 Aug 2019   •   00:19

Cazul fetelor dispărute din Caracal l-a afectat serios pe Dan Diaconescu, celebrul prezentator tv, originar chiar din orașul oltean.

Citește și: Furie, lacrimi și speranță pentru tatăl Alexandrei: Nu mi-am pierdut încrederea! Cred că ea este în viață și abia aștept să o revăd!

Citește și: Tatăl Alexandrei: În timp ce o căutam, am trecut la o stradă de ea. O să mă învinovățesc toată viața!

Eliberat condiționat din închisoare la sfârșitul lui 2017, după ce a ispășit 2 ani și jumătate din pedeapsa de 5 ani și 6 luni primită, Dan Diaconescu nu poate declara nimic oficial, având interdicție din partea instanței, aspect pe care celebrul prezentator tv îl respectă cu sfințenie.

Și totuși, potrivit apropiaților, se pare că Dan Diaconescu este teribil de afectat de drama Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu, fiind la rândul său tată de fată.

”Nu-i vine încă să creadă că se poate întâmpla așa ceva în România și cu atât mai mult în orașul lui natal! Consideră că tragedia este de proporții inimaginabile, se gândește mereu la părinții fetelor și se roagă ca acestea să fie găsite în viață!”, a declarat prieten al fostului om de televiziune, pentru Wowbiz.ro.

Citește și: Tatăl Alexandrei: „Fac un apel. Cine a luat-o să o aducă acasă şi voi ierta tot”

Citește și: Un fost ofițer criminalist propune o strategie-bombă pentru a-l convinge pe monstrul din Caracal să spună adevărul

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close