Antena 3 CNN Actualitate Un fost ofițer criminalist propune o strategie-bombă pentru a-l convinge pe monstrul din Caracal să spună adevărul

Un fost ofițer criminalist propune o strategie-bombă pentru a-l convinge pe monstrul din Caracal să spună adevărul

Un fost ofițer criminalist propune o strategie-bombă pentru a-l convinge pe monstrul din Caracal să spună adevărul
Sursa foto: foto: captura Antena 3
01 Aug 2019   •   23:23

Fostul ofițer criminalist Andrei Banu a afirmă că anchetatorii ar fi putut să facă mult mai multe pentru a afla adevărul în acest caz dificil.

Citește și: Furie, lacrimi și speranță pentru tatăl Alexandrei: Nu mi-am pierdut încrederea! Cred că ea este în viață și abia aștept să o revăd!

Citește și: Șoc total! Cine a intrat în casa în care era sechestrată Alexandra la ora la care monstrul era în oraș?

"Avem profilul criminalului, avem profilul victimelor, fete plecate, fete lăsate singure, avem zona unde s-au întâmplat toate nenorocirile astea, avem profilul geografic al zonei catre trebuie scanat cu o dronă de sus până jos, vezi modificări morfologice, ai Caracalul, Corabia, ai locul faptei, fă sectorizare și pune-l la poligraf și vezi unde dă reacție ca să știi unde sapi.

Acolo mănânci, acolo stai, nu pleci de acolo, e șantier arheologic. Acolo trebuie să stai până termini tot ce trebuie. E ceva incredbil ce se întămplă", a spus Andrei Banu.

Specialistul spune că anchetatorii ar fi putut apela chiar și la un ofițer sub acoperire care ar fi putut fi introdus în celula presupusului criminal pentru a-i câștiga încrederea acestuia.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close