Antena 3 CNN Actualitate Dan Negru, revoltat după moartea Denisei Răducu: „Asta trebuia să facă Ministerul Sănătății zilele astea”

Dan Negru, revoltat după moartea Denisei Răducu: „Asta trebuia să facă Ministerul Sănătății zilele astea”

Dan Negru, revoltat după moartea Denisei Răducu: „Asta trebuia să facă Ministerul Sănătății zilele astea”
Sursa foto: Foto: Dan Negru.Facebook
25 Iul 2017   •   21:04

Dan Negru scrie, într-un mesaj pe Facebook, că ministrul Sănătății ar fi trebuit să „folosească” drama Denisei Răducu pentru a promova la televiziuni prevenția împotriva virusului hepatic și vaccinul aferent, arătând totodată că în lumea civilizată există programe naționale de eradicare și depistare a acestor boli de ficat.

”Cancerul hepatic e adeseori o consecință a virusului hepatic B sau C. In lumea civilizata exista programe naționale de eradicare și depistare a acestora. La noi, nu! Și la noi și in lumea civilizata exista vaccin împotriva virusului hepatic. Soția mea e medic stomatolog și știu de la ea și de la colegii ei riscurile infestării. Asta trebuia sa facă Ministerul Sănătății zilele astea, ajutat de televiziuni: sa "folosească" drama Denisei Manelista pentru a promova prevenția împotriva virusului hepatic și vaccinul aferent! Care duce la cancer hepatic și apoi la înmormântări. Televizate sau nu...”, scrie Dan Negru.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Dan Negru denisa manelista Denisa Răducu
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close