Antena 3 CNN Actualitate Date noi în cazul crimei de la Timişoara. Fata ar fi apelat la o firmă de tractări auto (VIDEO)

Date noi în cazul crimei de la Timişoara. Fata ar fi apelat la o firmă de tractări auto (VIDEO)

Date noi în cazul crimei de la Timişoara. Fata ar fi apelat la o firmă de tractări auto (VIDEO)
Sursa foto: timisoara
04 Aug 2009   •   20:33

Apar posibili noi martori în cazul crimei de la Timişoara. Patronul unei firme de tractări auto susţine că sâmbătă dimineaţa la ora cinci, ora crimei, o tânără ar fi sunat şi i-ar fi cerut să-i remorcheze maşina chiar din locul unde a avut loc crima. Omul crede că era chiar fata acuzată de omor.

Părinţii celor doi studenţi din Timişoara, acuzaţi că au tranşat un bărbat într-o cameră de cămin, au mers marţi să-şi viziteze copiii după gratii. Cei doi tineri continuă să arunce vina unul pe celălalt. Părinţii fetei susţin că aceasta a fost ameninţată şi terorizată de tânăr şi că ea nu a participat la omoârea bărbatului, fiind doar de faţă la eveniment. În ceea ce priveşte natura relaţiilor dintre tânără şi victimă, cei doi nu se pronunţă pentru că evorba de lucruri ?traumatizante?.

În acelaşi timp, familia bărbatului omorât se pregăteşte pentru înmormântarea de miercuri, la priveghi aprticipând peste 500 de persoane. Rudele bărbatului au ameninţat că ?oraşul va arde? în cazul în care nu se va face dreptate.



Antena3.ro





×
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close