Antena 3 CNN Actualitate A murit femeia peste care căzuse ieri o altă persoană, de la etajul cinci al unui bloc din Bucureşti

A murit femeia peste care căzuse ieri o altă persoană, de la etajul cinci al unui bloc din Bucureşti

Final pe cât de tragic pe atât de neaşteptat în cazul incidentului de ieri din Bucureşti. Femeia rănită de căderea unei persoane de la etaj a decedat.

A murit femeia peste care căzuse ieri o altă persoană, de la etajul cinci al unui bloc din Bucureşti
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Oct 2023   •   10:59

Ieri dimineață, o contabilă de 43 de ani s-a precipitat de la etajul 5 al unui imobil de pe bulevardul Unirii din Bucureşti, căzând peste altă femeie.

Dacă persoana căzută de la etaj a scăpat relativ uşor, cealaltă femeie, care a avut ghinionul să se afle pe trotuar, a murit la doar 60 de ani.

Femeia în vârstă de 60 de ani locuia chiar în blocul din care s-ar fi aruncat contabila. După impactul teribil, ea a fost internată la terapie intensivă, cu o fractură deschisă la picior, suspiciune de fractură la coloană şi mai multe organe rupte. În ciuda eforturilor medicilor, pacienta s-a stins din viață în această dimineață.

Culmea, femeia care a dorit să-și pună capăt zilelor, a scăpat miraculos, cu doar o fractură la mână şi câteva julituri.

De altfel, imediat după impact, pe camerele de supraveghere din zonă care au surprins tragedia se poate vedea cum se ridică de pe trotuar, ajutată de o altă femeie, apoi face mai mulți pași dezorientată.

Citeşte şi: Cine este femeia care a căzut în această dimineață de la etajul 5 al unui bloc din București, peste o altă femeie

”La data de 25 octombrie 2023, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 14 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 08.50, cu privire la precipitarea unei persoane, de la etajul unui imobil, situat în Sectorul 4. 

Deplasându-se cu operativitate la fața locului, polițiștii  au constatat că, în cădere, persoana care s-a precipitat, o femeie în vârstă de 43 de ani, ar fi căzut peste o altă femeie, în vârstă de 60 de ani, care se deplasa pe trotuarul pietonal. 

De asemenea, ambele persoane erau conștiente, într-o stare mai gravă fiind femeia de 60 de ani. 

Totodată, echipajele de prim-ajutor, sosite la adresă, au transportat cele două persoane la unități medicale, pentru îngrijiri suplimentare. 

Din primele verificări efectuate, s-a constatat că femeia s-ar fi precipitat de la etajul 5. 

Cercetările sunt continuate de către Secția 14 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, se arată în comunicatul de ieri al Poliției. 

 

 

 

×
Subiecte în articol: București
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close