Antena 3 CNN Actualitate Cine este femeia care a căzut în această dimineață de la etajul 5 al unui bloc din București, peste o altă femeie

Cine este femeia care a căzut în această dimineață de la etajul 5 al unui bloc din București, peste o altă femeie

În această dimineață, o femeie de 43 de ani s-ar fi precipitat de la etajul 5 al unui imobil din Sectorul 4, căzând peste altă femeie.

Cine este femeia care a căzut în această dimineață de la etajul 5 al unui bloc din București, peste o altă femeie
de Laura Dinu    |    25 Oct 2023   •   11:34

Din primele informații, se pare că femeia care s-a precipitat ar fi angajata firmei care funcționează la etajul 5, și ar fi de profesie contabilă. După mai puţin de 24 de ore, femeia peste care a căzut cea care încerca să îşi îşi pună capăt zilelor a murit.

”La data de 25 octombrie 2023, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 14 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 08.50, cu privire la precipitarea unei persoane, de la etajul unui imobil, situat în Sectorul 4. 

Deplasându-se cu operativitate la fața locului, polițiștii  au constatat că, în cădere, persoana care s-a precipitat, o femeie în vârstă de 43 de ani, ar fi căzut peste o altă femeie, în vârstă de 60 de ani, care se deplasa pe trotuarul pietonal. 

De asemenea, ambele persoane erau conștiente, într-o stare mai gravă fiind femeia de 60 de ani. 

Totodată, echipajele de prim-ajutor, sosite la adresă, au transportat cele două persoane la unități medicale, pentru îngrijiri suplimentare. 

Din primele verificări efectuate, s-a constatat că femeia s-ar fi precipitat de la etajul 5. 

Cercetările sunt continuate de către Secția 14 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, se arată în comunicatul Poliției.

×
Subiecte în articol: București
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close