Antena 3 CNN Actualitate Declaraţia lui Dan Barna îi nemulţumeşte pe studenţi. Aceştia nu vor limitarea călătoriilor gratuite

Declaraţia lui Dan Barna îi nemulţumeşte pe studenţi. Aceştia nu vor limitarea călătoriilor gratuite

Declaraţia lui Dan Barna îi nemulţumeşte pe studenţi. Aceştia nu vor limitarea călătoriilor gratuite
Sursa foto: sursă foto: captură antena 3
25 Iul 2019   •   15:17

Anunţ-bombă de la Guvern. Ministrul Finanţelor a spus că pregăteşte o strategie pentru ţinerea în ţară a forţei de muncă. Aceasta este discutată la Guvern, cu reprezentanţi ai studenţilor.

La aceeaşi întâlnire se vorbeşte şi despre intenţia Executivului de a limita călătoriile gratuite cu trenul pentru studenţi şi de a le condiţiona de rezultatele la învăţătură.

Dan Barna, candidatul USR la preşedinţie vrea să modifice sistemul de învăţământ din România pe modelul... filmelor americane. Barna a declarat într-un interviu televizat că studenţii ar trebui să-şi plătească studiile cu credite.

''În multe țări dezvoltate, lucrurile acestea funcționează și funcționează perfect legitim, exact cum vedem în filmele americane cu copii de bani gata cărora le-au plătit părinții studiile lor sau prietenilor lor, ceea ce e o realitate posibilă. Acest mecanism (...) mi se pare perfect logic. Așa ar trebui să funcționeze'', a fost declaraţia liderului USR.

 

×
Subiecte în articol: studenti Dan Barna
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close