Antena 3 CNN Actualitate Denunţ pe numele Gabrielei Firea la DNA în scandalul azilelor, depus de Vlad Gheorghe (USR)

Denunţ pe numele Gabrielei Firea la DNA în scandalul azilelor, depus de Vlad Gheorghe (USR)

Vlad Gheorghe, europarlamentar USR, a anunţat joi că a depus o plângere penală pe numele Gabrielei Firea, fostul ministru al Familiei, în cazul azilelor de bătrâni.

Denunţ pe numele Gabrielei Firea la DNA în scandalul azilelor, depus de Vlad Gheorghe (USR)
Sursa foto: hepta
de Georgiana Adam    |    27 Iul 2023   •   15:49

Europarlamentarul a depus acest denunț la Direcția Națională Anticorupție și o acuză pe Gabriela Firea de abuz în serviciu.

Întrebat unde este abuzul în serviciu în acest caz, Vlad Gheorghe a explicat: "Motivele sunt cele anunțate fix de Gabriela Firea. Mă bazez fix pe declarațiile dânsei care, în opinia mea, constituie autodenunț.

În primul rând, există acele documente în rechizitoriul procurorilor în legătură cu azilele groazei, unde se arată clar că angajatul Gabrielei Firea era unul din capii rețelei.

În același timp, Gabriela Firea inițial a spus că nu l-a avut ca șofer, după care a spus că l-a dat spre folosință colegilor dânsei.

Avem mai multe probleme aici. În primul rând, omul acela (Ştefan Godei - n.r.) era capul rețelei de azile și în același timp avea pontaje la Parlamentul României, respectiv la Senat, ceea ce aici este o problemă foarte mare.

În al doilea rând, dna. Gabriela Firea nu putea să își dea angajații din stânga, în dreapta, cu atât mai puțin nu putea să-i lase să facă niște infracțiuni în același timp, că nu cred că le făcea noaptea", a spus Vlad Gheorghe, avocat, joi, la Antena 3 CNN.

Gabriela Firea a răspuns, la solicitarea Antena 3 CNN, la acuzaţiile aduse de Vlad Gheorghe.

"Ca primar general am avut zeci de plângeri făcute de parlamentari, europarlamentari şi consilieri USR. Atât ştiu ei, să facă plângeri penale. Cu munca şi rezultatele pentru cetăţeni, nu au dat roade. Nimic nu s-a dovedit din ceea ce au reclamat pentru că nu era nimic real. Doar invenţii! Instituţiile statului este normal să îşi facă datoria", a declarat Gabriela Firea.

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close