Antena 3 CNN Actualitate Descinderi DNA la sediul Primăriei Târgu Mureș și Romgaz

Descinderi DNA la sediul Primăriei Târgu Mureș și Romgaz

Descinderi DNA la sediul Primăriei Târgu Mureș și Romgaz
21 Ian 2016   •   10:00

Procurori din cadrul Serviciului Teritorial Târgu Mureș a Direcției Naționale Anticorupție au descins, joi, la Primăria Târgu Mureș și la filiala Romgaz din oraș, într-un dosar privind o serie de lucrări efectuate de Societatea Națională de Gaze Naturale Romgaz în cartierul Belvedere, precizează surse judiciare citate de Agerpres.

Descinderile de la Primăria Târgu Mureș au vizat Direcția Arhitect șef, precum și Compartimentul de investiții, pentru a se stabili modul în care Romgaz a efectuat o serie de lucrări, constând în devieri de conducte, în zona cartierului Belvedere din Târgu Mureș.

Sursele au precizat că procurorii DNA au solicitat de la administrația publică locale documente referitoare la avizele pentru lucrarea respectivă, întrucât ar exista bănuiala că SNGN Romgaz nu ar fi avut în planul de investiții acea deviere de conducte.

Primăria Târgu Mureș a confirmat, joi, că DNA a solicitat documente referitoare la o serie de lucrări de investiții în zona Cartierului Belvedere, referitoare la societățile Gascop, Bența Contrascom și Romgaz.

×
Subiecte în articol: perchezitii

O campanie Antena 3 CNN

Alarmă în spitale, medici de negăsit | Spitalul Judeţean Brăila

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close