Antena 3 CNN Actualitate Descoperirea șocantă făcută de medici în cazul tinerei din Buzău care a murit în timpul unui concert

Descoperirea șocantă făcută de medici în cazul tinerei din Buzău care a murit în timpul unui concert

Descoperirea șocantă făcută de medici în cazul tinerei din Buzău care a murit în timpul unui concert
Sursa foto: Foto: pixabay.com
03 Aug 2016   •   08:50

Tânăra de 20 de ani care a murit, sâmbătă noapte, în timpul unui concert organizat în Buzău, suferea de astm, făcând un stop cardio-respirator, scriu jurnaliștii stirileprotv.ro.

Medicii legiști buzoieni au stabilit, în urma necropsiei, că fata a facut o criză de astm, provocată cel mai probabil de un alergen.

”Rezultatul necropsiei a confirmat diagnosticul initial de la prezentarea in UPU, adica o stare de rau astmatic soldata cu un stop cardio-respirator. Cel mai probabil, criza a fost declansata de un alergen la care fata era sensibila, am inteles ca a folosit si doua pufuri de Ventolin. In astfel de crize de astm sansele sunt mari doar daca primul ajutor specializat este foarte aproape de dansa. Daca au trecut deja 10-15 minute, rezolvarea problemei are un procent de reusita destul de mic”, a declarat directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Buzpu, Stanciu Paraschiv.

 

×
Subiecte în articol: Buzau
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close