Antena 3 CNN Actualitate Locale Tragedie în timpul unui concert, la Buzău. Fata a căzut pur și simplu, în marea de oameni

Tragedie în timpul unui concert, la Buzău. Fata a căzut pur și simplu, în marea de oameni

Tragedie în timpul unui concert, la Buzău. Fata a căzut pur și simplu, în marea de oameni
Sursa foto: Foto: pixabay.com
31 Iul 2016   •   10:22

Tragedie, sâmbătă seară, la un concert din centrul municipiului Buzău. O tânără a murit în timp ce participa împreună cu prietenul ei la concertul Zdob și Zdub, din cadrul Serbărilor Timișoreana, scrie stiridebuzau.ro.

Tragedia s-a produs înainte de ora 22.00, aproape de fosta librărie Casa Cărții. Tânăra a căzut brusc, în marea de oameni, devenind inconștientă. La început au intervenit voluntarii punctului de prim-ajutor amenajat pentru concerte, care au încercat resuscitarea victimei, apoi după zece minute a ajuns o ambulanță.

Martorii spun că fata nu mai răspundea manevrelor de resuscitare iar mâinile i se învinețiseră. Mai bine de 40 de minute a încercat medicul de la ambulanță să o aducă la viață pe fată, însă au decis să o transporte la spital. Ulterior, a fost declarat decesul tinerei în urma unui stop cardio-respirator.

Fata avea 20 de ani. Prietenul ei le-ar fi spus martorilor care au asistat la spactacolul tragic că nu consumase băuturi alcoolice, așa cum bănuiau cei din jur, și nu era fumătoare. Cauza morții va fi descoperită la necropsie.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close