Antena 3 CNN Actualitate Detalii incredibile ies la iveală în cazul accidentului în lanț de pe Autostrada Soarelui. Ce a făcut unul dintre şoferi, imediat după tragedie

Detalii incredibile ies la iveală în cazul accidentului în lanț de pe Autostrada Soarelui. Ce a făcut unul dintre şoferi, imediat după tragedie

eroul-de-pe-autostrada-soarelui-gestul-soferului-care-a-reusit-sa-previna-un-bilant-mai-mare-414626.jpg
Foto: Facebook / Departamentul pentru Situații de Urgență
07 Noi 2016   •   12:57

Numărul autovehiculelor implicate în accidentul de sâmbătă, de pe Autostrada A2, a ajuns la 33 după ce anchetatorii au descoperit că una dintre maşinile implicate a plecat de la locul accidentului ca să transporte doi pasageri rănţi. Până la ora transmiterii acestei ştiri au fost finalizate verificările tehnice pentru 23 de autovehicule, scrie news.ro.

Accident în lanț cu 33 de autovehicule implicate

„În final a fost stabilit numărul total de autovehicule implicate întrucât unul dintre şoferi a plecat de la locul accidentului să-şi transporte două persoane, care erau vătămate, direct la spital şi n-a mai aşteptat. În final, au fost identificate 33 de autovehicule implicate”,  a arătat, pentru News.ro, Liliana Bănescu, prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu, coordonatorul anchetei.

Primele măsuri luate de anchetatori

Anchetatorii au luat deja primele măsuri în urma accidentului de sâmbătă dimineaţă pe Autostrada A2 şi au reţinut nouă permise de conducere ale unor şoferi care au fost implicaţi, mai spune Liliana Bănescu.

„Nouă permise au fost reţinute, însă asta nu înseamnă că s-a stabilit vreo vinovăţie cu privire la producerea accidentului, pentru că încă se fac cercetări”, arată procurorul.

 Foto: Facebook / Departamentul pentru Situații de Urgență

Patru morți și peste 50 de răniți. Traficul a fost reluat după nouă ore

Surse apropiate anchetei accidentului de pe Autostrada Soarelui spun că şoferul care a provocat tragedia avea aproape 120 de kilometri la oră în condiţii de ceaţă densă.

Primele informaţii despre expertiza medico-legală în cazul victimelor de pe autostradă arată că cei doi bărbaţi aflaţi în unul dintre microbuzele lovite n-au avut practic nicio şansă.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close