Antena 3 CNN Actualitate Dezbatare pe tema sterilizării câinilor şi pisicilor, organizată de primăria Capitalei

Dezbatare pe tema sterilizării câinilor şi pisicilor, organizată de primăria Capitalei

Dezbatare pe tema sterilizării câinilor şi pisicilor, organizată de primăria Capitalei
Sursa foto: caine maidanez
23 Feb 2009   •   19:29

Zecile de mii de câini din Bucureşti au totusi 20 de stapâni, puţini, dar zgomotoşi. Ei s-au dus la prima dezbatare organizată de primărie pe tema sterilizării câinilor şi pisicilor. Sterilizare şi pentru cei de apartament şi pentru cei vagabonzi.
?Astăzi ne-am adunat pentru câinii care sunt în apartamente si în curţile oamenilor. Vreau să va spun că nu luptăm împotriva cîinilor ci a mentalităţii oamenilor?, a declarat Solomon Wigler, asistent cabinet primar general.
Şi exact cu asta a avut de furcă în timpul discuţiilor. Chiar dacă au fost puţini ceartă a fost mare. Ca şi pe stradă oamenii s-au împărţit în două: cei care se împotrivesc sterilizării şi cei care abia aşteaptă să scape de maidanezi şi care acum bagă toate patrupedele în aceeaşi oală.
Rămaşi în minoritate, cei care se împotrivesc sterilizării cîinilor au cucerit microfonul şi nu l-au mai lăsat până nu s-au consvins că reprezentanţii Primăriei au înţeles mesajul.
Proiectul Primăriei Capitalei prevede ca în următoarea perioadă să fie sterilizaţi toţi câinii cu şi fără stăpân din Bucureşti. Vor scăpa doar cei înscrişi într-o asociaţie chinologică. De acelaşi tratament vor avea parte şi pisicile crescute în casă. În plus, toate animalele de casă vor fi luate în evidenţă astfel.
Observator

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close