Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluire cutremurătoare despre DJ-ul dispărut

Dezvăluire cutremurătoare despre DJ-ul dispărut

Dezvăluire cutremurătoare despre DJ-ul dispărut
25 Feb 2016   •   11:22

Alex Dumitrache, cunoscut ca DJ Axu, a dispărut fără urmă după ce a lăsat un mesaj de adio pe o pagină de socializare. Prietenii tânărului de 32 de ani spun că era foarte supărat după ce se despărţise de iubita lui, scrie b365.ro.

Au trecut 24 de ore de la dispariţia lui DJ Axu, iar apropiaţii îl caută neîncetat. Cei care-l cunoşteau bine spun că tânărul în vârstă de 32 de ani suferea teribil după ce se despărţise de iubita lui. DJ Wanda a  confirmat această variantă.

"Am pus muzică împreună acum 6 luni, în luna iulie anul trecut, au fost cam trei petreceri şi din nefericire am simţit un om care avea o suferinţă pentru că, necunoscându-mă foarte bine, mi-a spus ce-l apăsa şi se întâmplă lucrurile astea când ai o problemă gravă. Mi-a spus că este nefericit pentru că şi-a pierdut dragostea vieţii lui şi evident că am încercat să îl îmbărbătez să îi spun că e petrecere, e vară şi că oamenii se schimbă şi că poţi să întâlneşti pe altcineva. El mi-a spus că "Da, Wanda, dar probabil că n-ai iubit niciodată pentru că atunci când iubeşti cu adevărat nu poţi să treci peste asta" şi am văzut în faţa mea un om care efectiv suferea", a povestit Wanda, pentru click.ro.

×
Subiecte în articol: dj
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close