Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri uriașe despre mafie. Ministerul Agriculturii o contrazice pe judecătoarea Camelia Bogdan

Dezvăluiri uriașe despre mafie. Ministerul Agriculturii o contrazice pe judecătoarea Camelia Bogdan

Dezvăluiri uriașe despre mafie. Ministerul Agriculturii o contrazice pe judecătoarea Camelia Bogdan
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    07 Mar 2016   •   23:11

Apar detalii șocante despre implicarea judecătoarei Camelia Bogdan în scandalul legat de finanțarea primită de la Ministerul Agriculturii, prin intermediul unei firme private.

Camelia Bogdan a fost selectată de o firmă ai căror asociați duc în curtea lui Dorin Cocoș, apropiat al fostului președinte Traian Băsescu.

Noile informații scot la iveală mai multe neadevăruri ale judecătoarei Bogdan în cererea de apărare a reputației trimisă la CSM.
 


ANCHETĂ PENTRU BANII ÎNCASAȚI DE CAMELIA BOGDAN


Ministrul Agriculturii a anunțat începerea unei anchete a Corpului de control al ministerului în scandalul legat de cursurile pe care le-a susținut judecătoarea Camelia Bogdan, care a încasat bani de la minister, în timp ce instituţia era parte vătămată în dosarul Telepatia.

ANCHETA GRUPULUI DE INVESTIGAȚII POLITICE

În timp ce judeca Dosarul ICA, judecătoarea Camelia Bogdan a primit 10.000 lei de la Ministerul Agriculturii, parte vătămată în Dosarul ICA și a petrecut un sejur de două săptămâni la Poiana Brașov, în perioada 21 iulie-2 august 2014, în cadrul unui program finanțat de același minister
 
La câteva zile după revenirea din sejur, judecătoarea Bogdan a dat o sentință definitivă în favoarea Ministerului Agriculturii.
 
În timpul procesului ICA, judecătoarea Bogdan a primit bani de la partea vătămată, Ministerul AgriculturiiÎn timp ce...

Posted by Grupul de Investigatii Politice on 10 Februarie 2016

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close